Bijzonder ge(s)maakt …

Host TV-shows Li(e)ve Sint

Sinterklaas wil zijn verblijf in Vlaanderen – ook al moet het dit jaar helaas helemaal anders – toch uitgebreid vieren. Hij bouwt daarvoor in de Stad van de Sint de ‘Streamboot’, een grote professionele pop-up-televisiestudio. Van hieruit wordt het met het showprogramma ‘LI(e)VE SINT’ feest in elke gezinsbubbel.

Goele De Raedt en Marc presenteren 4 zondagen een snelle, creatieve, gekke, unieke televisieshow, mét liveband … en natuurlijk Sinterklaas en zijn vele (bekende) gasten. En ook jouw woonkamer krijgt in dit alles een belangrijke en interactieve rol toebedeeld.

Meer info

Stem Damiaan-actie 2020

www.damiaanactie.be brengt gezondheidszorg dichter bij de mensen door actief op zoek te gaan naar patiënten, mobiele klinieken uit te sturen of gezondheidsfaciliteiten te bouwen. Voor de campagne 2020 is Marc te horen als stem in hun campagnefilm voor de Vlaamse scholen.

Meer info

Host Symposium Vlaamse Apothekers

Op 8 oktober was Marc gastheer/tv-host voor de Vlaamse apothekers tijdens het online Self Care Symposium. Gestreamd vanuit Diegem, voor heel Vlaanderen.

Meer info

Vlario-studiedag

Tijdens de Vlario-dag op 29 september schoven prominente gasten en ministers rondom de gesprekstafel. Marc realiseerde het programma-studio-verloop van deze online studiedag voor Vlaamse burgemeesters. Zij kregen als eerste de talrijke bijdragen live te zien, televisiekijkers kort daarna via Kanaal Z. Meteen werd ook de allereerste Vlario-innovatieprijs uitgereikt. 

Meer info

Webinars flanders.health

Technologie en innovatie in de gezondheidszorg, het centrale thema tijdens Al 4 Diag. We ondersteunden productioneel de studiorealisatie van deze webinars van www.flanders.health

Meer info

Lancering Ceos4climate

Een netwerk van klimaatbewuste ondernemers ziet de klimaatopwarming als een probleem dat oplosbaar is. Meer zelfs: ze zien de oplossing als een kans voor hun bedrijf. Wat een eer om dit dynamisch klimaatproject productioneel te kunnen ondersteunen tijdens de live-online lancering van het project www.ceos4climate.eu

Meer info

Sensibiliseringscampagne Overheid

Zeven inwoners van de Stad Sint-Niklaas getuigen waarom ze een mondmasker dragen. Als oproep om deze coronamaatregel correct na te leven realiseerde Marc - in 5 talen - een reeks opgemerkte filmpjes. Van A tot Z, van basisidee tot volledig afgewerkt eindproduct. Conceptontwikkeling, copywriting en regie.

Meer info

Productie Jingles 'Fest On Wheels'

Wanneer festivalweides en zomerconcerten tijdens de coronatijd nog slechts een vage herinnering zijn, brengt de Stad Sint-Niklaas
de Vlaamse artiesten opnieuw naar hun publiek ! Tijdens zomer 2020 trekt het ‘Festival on Wheels’ door de straten van de stad. Verschillende BV’s geven op rondrijdende attractiewagens het beste van zichzelf. Het publiek volgt vanuit de deur of langs de weg. Altijd in de eigen bubbel !

Meer info

Vertelstem luisterverhalen

Al meer dan 50 jaar publiceert de iconische Uitgeverij Averbode kwaliteitsvolle kleutertijdschriften. Wie herinnert zich niet Zonnestraal, Zonnekind, Zonneland, Reflector, Vlaamse Filmpjes, Doremi, etc ... ? Tijden veranderen en kinderen anno 21ste eeuw groeien op in een digitale (leer)omgeving. Dus investeert ook de uitgeverij in een digitaal platform dat de kinderen andere vaardigheden leert ontwikkelen. In die context horen ook de publicaties van Leesknuffel en Leesbeestje thuis. Marc is daarvoor ook in 2020 de verteller van een uitgebreide nieuwe reeks luisterverhalen.

Meer info

Beeldclip Coronamaatregelen

Ingrijpende tijden vragen een opgemerkte en heldere communicatie. Met Maakt Bijzonder leverden we concept en regie van een beeldclip die door AV Image (Sint-Niklaas) werd gerealiseerd. Je kan hem bekijken op onze Facebookpagina.

Meer info

Pagina's