Bijzonder ge(s)maakt …

Internationale bioscoopfilm

Marc leverde zijn stem aan het hoofdpersonage van de nieuwe internationale bioscoopfilm 'Jim Button & de stad van de draken'. Een verfilming van een boek van Michaël Ende, auteur van het succesvolle ’The Neverending Story'. Vanaf 28 augustus 2019 was deze versie te zien in het merendeel van de Nederlandse bioscopen.

Meer info

HR Consultancy & Communicatie

Human Resources binnen een bedrijf ondersteunen via creatieve, gerichte en effectieve interne communicatieprocessen : Marc leverde binnen dit domein gewaardeerd maatwerk voor WNF Cards.

Meer info

Copywriting Ysco

YSCO is de tweede grootste Europese Private Labelproducent van ijs. Marc schreef de bedrijfs- en consumentgerichte communicatie voor hun beelddragers. Hun social mediaclip ziet er alvast verleidelijk 'cool' uit ..

Meer info

Presentatie Verkiezingsgala

Zaterdag 17 augustus 2019 produceerde en presenteerde Marc het evenement 'Schoonste Boer van Vlaanderen'. Tijdens het verkiezingsgala vormde hij met de elegante Wendy Van Wanten het gedroomde presentatieduo voor deze opgemerkte realisatie. Hun aanpak werd gewaardeerd en (h)erkend : professioneel, met passie en een onbegrensd respect voor het publiek en de deelnemende kandidaten.

Meer info

Mediacommunicatie & Eventconsultancy

In opdracht van Landelijke Gilde Stekene realiseerde Marc in de zomer van 2019 de pers- en sociale mediacommunicatie voor hun eeuwfeest. Daarnaast leverde hij consultancy bij de uitbouw van hun evenement 'Schoonste Boer van Vlaanderen'. Een geslaagd en opgemerkt traject : o.a. een Facebookpagina die op 1 week tijd boost van 400 naar 2500 volgers, landelijke persaandacht, grote publieke belangstelling en tevreden reacties.

Meer info

Stem nieuwe taalmethode

Marc is de centrale stem van een nieuwe taalmethode Nederlands voor de basisschool : WAJO, een uitgave van Uitgeverij Averbode. Vanaf 1 september in de klas !

Meer info

Beeldclips Easyfit Stekene

 

Easyfit Stekene & Kine Janssens gaan voor stijlvolle en eigentijdse beeldcommunicatie. Een filmploeg maakt daar - onder leiding van Marc als scenarist/regisseur/producent - integraal deel van uit. Het eindresultaat is veelvuldig via tal van media te zien.

Meer info

Regie beeldmedia Ceratec

In opdracht van Cmore draaide Marc in juni - als regisseur - nieuwe beeldmedia voor Ceratec, een groot West-Vlaams bedrijf actief in 27 landen, verspreid over de 5 werelddelen. Op 5 juli 2019 werd het resultaat voor het eerst aan het grote publiek getoond ...

Meer info

Engelstalige host REIN4CED

Integraal in het Engels presenteerde Marc op 2 juli 2019 'Demarage' - de internationale lancering van Rein4ced : de opening van hun innoverende productiehal en de onthulling van hun beloftevolle technologische toekomstplannen. Klaar voor de geautomatiseerde productie van onbreekbare (composiet)fietsframes

Meer info

MAGNED 2019

Tijdens het schooljaar 2019 - 2020 is Marc opnieuw te horen als stem van MAGNED, een magazine Nederlands bestemd voor de Waalse markt.

Meer info

Pagina's