Bijzonder ge(s)maakt …

Acteerrol in populaire VTM-reeks

Op dinsdag 19 september 2017 stond Marc op de set van de populaire televisiereeks De Zonen van Van As. Hij vertolkte er een televisiereporter die vanuit Antwerpen een live-verslag voor het journaal levert. Uitzending begin 2018 op VTM.

Meer info

Didactische publicaties

In september 2017 was Marc meerdere dagen in de studio te vinden om nieuwe publicaties van Pelckmans Uitgevers van stem en stemregie te voorzien.
Werden ingeblikt : een nieuwe spellingsmethode voor het basisonderwijs (Iedereen Spelt) en enkele reeksen voor godsdienst (Facet 1, Facet 6 en Animo 1). Veel luister- en leerplezier !

Meer info

Host Facebook-live Odisee Hogeschool

Met ongeveer 10.500 studenten is Odisee bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen. Ze heeft 6 campussen in Brussel, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Odisee maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

30 Odisee-studenten beantwoorden tijdens een chatsessie op woensdag 28 juni en woensdag 13 september 2017 alle vragen over studeren aan de boeiendste hogeschool van Vlaanderen. Marc Boon is de nieuwsgierige host tijdens de 4 uur Facebook-live.

 

Meer info

Beeldfeed expo '800 jaar Sint-Niklaas'

De tentoonstelling 'Zijde gij ook van Sinnekloas' biedt aan de hand van unieke foto's, filmpjes, documenten, (onuitgevoerde) plannen en historische voorwerpen een intrigerende kijk op het leven van de 800-jarige stad Sint-Niklaas. Voor deze prestigieuze expo leverde Marc Boon scenario & regie voor de zes themafilmpjes in deze tentoonstelling.

Meer info

Stem Provincie Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen heeft een nieuwe huisstem voor haar media--reportages. Marc is voortaan te horen bij TV Provincieraad en TV Provincie.

Meer info

Een Bruid in de Morgen

Op 24 maart 2017 ging in Cultureel Centrum Ter Vesten (Beveren) de productie 'Een Bruid in de Morgen' in première. Marc leverde een felgesmaakte en verrassende interpretatie en enscenering van het meesterwerk van Hugo Claus.

Meer info

Stem TV-reeks 'Carnaval Ontmaskerd'

Carnaval in Aalst ! Marc Boon leverde zijn stem aan de 10-delige televisiereeks 'Carnaval Ontmaskerd'. Aan de hand van 10 carnavalisten-in-hart-en-nieren nemen we een blik achter de scherm van het grootste carnavalsfeest van het land. Bekijk de filmpjes ook op Facebook : @carnavalaalst

Meer info

Regie Revival - 25ste Kerstcircus Haarlem

De spectaculaire kerstshow 'Revival' betekent de terugkeer van het eerder ter ziele gegane Nederlands Nationaal Circus Herman Renz. Met een programma vol grandeur, een exclusieve belevingssfeer en een indrukwekkende realisatie staat het Circus Herman Renz er opnieuw, levendiger dan ooit tevoren. Marc tekent voor concept en regie van de 25ste editie van het Haarlems Kerstcircus.

Meer info

Regie Cirque du Toon - Toon Hermans

In december 2016 zou Toon Hermans een eeuw oud zijn geworden. Samen met Sonneveld en Kan behoort hij tot de allergrootste cabaretiers van Nederland. Naar aanleiding van deze verjaardag organiseren de Stad Sittard, de familie Hermans en het Limburgs Kerstcircus een landelijke hommage. Met de voorstelling 'Cirque du Toon', gespeeld in een heuse tent, worden de facetten die Toon typeerden terug tot leven gebracht via muziek, mooie beelden en straffe artiesten.

Meer info

Congresleiding 'Dementie'

Op 25 november 2016 modereerde Marc Boon een congres in Hogeschool Vives te Brugge. Thema : 'Persoonsgerichte zorg als sleutel voor kwaliteit van leven bij personen met dementie'. Een organisatie van de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen (BVNV), Hogeschool Vives Brugge, Vzw Curando, Odisee, Universiteit Antwerpen en Expertisecentrum dementie Foton.

Meer info

Pagina's