Regie 'Special Request'

Vorig theaterseizoen regisseerde Marc reeds 'Back to Swing'. Samen met de VRT Big Band reisde Günther Neefs 9 maanden succesvol langs uitverkochte en enthousiaste schouwburgen en culturele centra in Vlaanderen. In 2016 - 2017 speelt de warmste stem van Vlaanderen opnieuw ten dans ! In de show 'Special Request' wil hij ook zijn vrienden en zijn publiek aan het woord laten. Marc Boon tekent opnieuw voor een stijvlolle en dynamische showregie. Première : donderdag 10 november in Kursaal Oostende.

Op deze speciale avond wordt de keuze van de liedjes gemaakt door Vlaanderens bekendste koppen. Niet alleen collega’s muzikanten, maar ook Günthers vrienden uit de wereld van de televisie, de sport en de literatuur hebben hun zegje. Een gevatte Rob Vanoudenhoven en een schalkse Bart Peeters leiden ons bijvoorbeeld naar pakkende evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten. Veldritlegende Sven Nys legt de lat erg hoog voor Günther. Maar ook het publiek mag zijn zegje doen. Misschien haalt uw special request het podium wel ?

Wij nemen u graag voor één avond mee op een stijlvolle muzikale reis met meer dan 20 stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres. Verrassende anekdotes, mooie beelden … en vooral veel ambiance zijn gegarandeerd !

Günther zal worden bijgestaan door een band samengesteld volgens de swingbandtraditie: een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Topproducers tekenen voor frisse arrangementen.

Genieten is de boodschap, maar met stijl !

Meer info : www.specialrequest.be of www.sherpa.be